ELCOM Bravo Windows

599,00  bez DPH (718,80  s DPH)

15,6“ POS SYSTÉM – VÍŤAZ IF DESIGN AWARD
Praktický a polohovateľný, s 15,6“ rezistívnym displejom a širokými možnosťami pripojenia externých zariadení. Vďaka štýlovému dizajnu zapadne do akejkoľvek prevádzky, o čom svedčí aj víťazstvo v prestížnej súťaži iF Design Award.
15,6″ TFT 1366×768 , 2GHz Intel Celeron J1900 (Quad Core),4GB RAM, 500GB HDD, bez OS

Kategórie: Značka:

POHODLNÉ OVLÁDANIE DOTYKOM
Vďaka rezistívnej dotykovej obrazovke je možné zariadenie ovládať akýmkoľvek predmetom bez obavy z poškriabania displeja. Obrazovka s uhlopriečkou 15,6“ je dostatočne veľká na zobrazenie všetkých predajných informácií naraz.
ROZŠÍRENIE O ZÁKAZNÍCKY DISPLEJ
V prípade potreby je možné zariadenie rozšíriť aj o zákaznícky displej alebo plnohodnotnú obrazovku, ktorú môžete využívať na marketingové účely.
PRAKTICKÉ POLOHOVANIE
Nastaviteľný uhol sklonu zvýrazňuje flexibilitu zariadenia pre jeho obsluhu. Výsledkom je ergonómia a pohodlné ovládanie aj pri rôznych výškach predajných pultov.
ŠIROKÉ MOŽNOSTI PRIPOJENIA EXTERNÝCH ZARIADENÍ
Pokladničný systém ponúka možnosť pripojenia externých zariadení podľa konkrétnych potrieb prevádzky. K dispozícii je množstvo portov, ku ktorým je možné pripojiť skener čiarových kódov, digitálne váhy, pokladničnú zásuvku, externý displej, klávesnicu, platobný terminál, USB Wi-Fi modul alebo čítačku kariet. Prístup ku všetkým portom zariadenia je mimoriadne rýchly a jednoduchý.
VYSOKÝ VÝKON, NÍZKA SPOTREBA
Dostatočný výpočtový výkon zariadenia zabezpečuje moderný štvorjadrový procesor Intel pri zachovaní maximálnej energetickej účinnosti. Bravo spotrebuje desaťnásobne menej elektrickej energie než štandardný počítač.